Milan nuk do  të marrë pjesë ne Europa League për sezonin 2019-2020.

Lajmi eshte publikuar nga CAS i Lozanes, gjykata e arbitrazhit sportiv,  qe ka bere te ditur tekstin e marreveshjes mes Milan dhe Uefa .

Nga deklarata shikohet se dy – tre vjecaret e monitoruar nga Uefa 2014-17 dhe 2015-18 jane bashkuar ne nje sanksion te vetem .

Gjithcka ka ardhur per mosrespektimin e rregullave te merkatos gjate ketyre periudhave , ose ndryshe Fair – Play Financiar .

Gjithsesi Italia nuk do te humbase nje vend sezonin e ardhshem ne Europa League pasi Milani do te zevendësohet nga Torino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *