Presidenti i republikës Ilir Meta gjatë takimit me kreun e Partisë Shqiptare në Maqedoni, Bashkimi Demokratik për Integrim Ali Ahmeti ka vlerësuar kontributin e kësaj force politike në stabilitetin e Maqedonisë. Kreu i shtetit theksoi rëndësinë e zbatimit të plotë të marrëveshjes së Ohrit, për respektimin e të drejtave të shqiptareve në Maqedoni. Po ashtu nënvizoi rendesine e përmirësimit te klimës së besimit të ndërsjelltë mes shqiptarëve dhe maqedonasve në interes të integrimit euro-atlantik të vendit.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *