Presidenti Ilir Meta nëpërmjet një statusi në rrjetet sociale akuzon bashkinë e Durrësit për abuzime të mëdha në dëm të qytetareve, sidomos në kushtet kur ky qytet u godit rëndë nga tërmeti.

Madje kreu i shtetit kërkon hetim të thelluae dhe ndëshkim nga drejtësia për përgjegjësit, sipas tij të shpërdorimit të miliona eurove nga taksat e qytetareve.

Koha për drejtësi, mbyll qëndrimin e tij publik, presidenti Meta.

 

Durrësi i martirizuar dhe plot halle nga tërmeti është sot i mbërthyer nën darën e abuzimeve bashkiake.

Transparenca, hetimi i thelluar dhe ndëshkimi nga drejtësia i përgjegjësve për shpërdorimin e milionave euro të taksave të qytetarëve të Durrësit është zgjidhja e vetme.

KOHA PËR DREJTËSI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *