Subscribe

Edhe Ilir Meta u beri thirrje shqiptareve ti bashkohen protestes e 11 shkurtit ne bulevard.

 

Ai tha se ky tubim do t’i tregoje Rames se nuk mund ta trondise ekzistencen e shqiptareve.

 

 

Edi Rama është sot njeriu më i urryer i shqiptarëve dhe shkaku kryesor i mjerimit të shumanshëm. Shqipëria dhe populli shqiptar janë aty në mijëra vjet dhe aty do të jenë në jetë të jetës dhe nuk do të lejojnë kurrë që një bastard antishqiptar të trondiste ekzistencën e tyre. Ndaj 11 shkurt do të jetë vendimi mbarëpopullor për rivendosjen e llogaridhënies së rreptë dhe pa kompromis që vë Shqipërinë përpara çdo gjëje. Nesër Shqipëria dhe shqiptarët vendosin dinjitetin e tyre në vend, dinjitet që nuk do të guxojë kush t’ua shkelë e nëpërkëmbë. Nesër populli flet dhe të gjithë duhet të dëgjojnë e binden vullnetit të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *