Subscribe

Gjatë një intervistë të dhënë për medias pas një aktiviteti për dhurimin e gjakut, presidenti Ilir Meta e konsideroi cështjet e bisedimeve me Greqinë të rëndësishme, ndaj duhet të trajtohet me shumë seriozitet edhe nga institucionet shqiptare.

 

“Takimi me Ramën të mërkurën I zakonshëm, por diskutuam edhe për negociatat që po bëhen me Greqine dhe institucione I Presidentit pret informacione të metejshme dhe të hollësishme në lidhje me këtë cështje.”

 

Meta e konsideroi me rëndësi rikonfirmin në detyre të kreut të Gjykatës Kushtetuese pasi kaloi vettingun por kreu I shtetit tha se tashme pret edhe plotësimin e vendeve të tjera të Kushtetueses në mënyre që të funksionojë normalisht ky institucion. Po ashtu me rëndësi është, sipas tij, edhe nisja e punës nga këshilli I emërimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *