Pas Elbasanit, presidenti Ilir Meta u ndal në Shijak, nga ku përsëriti thirrjen e tij për një proces të qetë zgjedhor.

 

Presidenti tha se këto zgjedhje janë të rëndësishme për t’i treguar Evropës që Shqipëria di të organizojë zgjedhje të qeta dhe demokratike.

 

“Ky është popull me tradita atedhtare, qytetare dhe duhet të jetë model në këto zgjedhje. Ftoj të gjithë qytetarët e Shijakut të votojnë me qetësi, në mënyrë demokratike, me mirëkuptim, siç e ka në natyrën e vet populli i Shijakut t’ja zbardhim faqen Shijakut dhe gjithë Shqipërisë para Evropës. Hajde, me qetësi! Të gjithë bëjnë punën e tyre, me qetësi, votojnë sipas bindjes së tyre. Këtu jam unë, vazhdimisht, pa probleme.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *