Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, njeherësh dhe zedhënëse e Qeverisë, Elisa Spiropali, ka reaguar pas letrës se Presidentit Ilir Meta drejtuar OSBE.

 

Spiropali përmes një statusi në Twitter, shkruan se kerkesa e Metes ndaj OSBE per t’u bere arbiter mes palëve.

 

“Baba Xhikja i paska kërkuar OSBE të bëhet arbitër mes paleve! Në fakt me atë letër ai paska pranuar thjesht që nuk është më as mbi palët, as mes paleve po thjesht udhëheqësi i njërës palë. Dmth s’është më President! Kurse letra mbetet si të tjerat: Export-Import Kafeje Qamili shpk”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.