Kryetari i kuvendit Ilir Meta, priti në një takim të veçantë Ministrin e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin Ahmet Gundogdu. Gjatë takimit, theksi u vu tek marrëdhëniet e mira që ekzistojnë midis dy vendeve, si dhe u nënvizua rëndësia e forcimit të tyre në fusha të rëndësishme si ekonomi, shëndetësi, kulturë, arsimi, etj. Gjatë takimit, kryeparlamentari shqiptar është ndalur në situatën e krijuar si pasojë e krisës së refugjatëve. Ai ka vlerësuar rolin e Turqisë dhe përpjekjet e saj për të ndihmuar miliona refugjatë të cilët po përpiqen të shpëtojnë nga lufta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *