Presidenti Ilir Meta ka dekretuar ligjin për prodhimin dhe furnizimin nga dhe ndërmjet Pfizer Export B.V.

“Shpalljen e ligjit nr. 102/2021 “Për miratimin e aktit normativ, me fuqinë e ligjit, nr. 29, datë 13.9.2021, “Për miratimin e tekstit të disa ndryshimeve në marrëveshjen për prodhimin dhe furnizimin nga dhe ndërmjet Pfizer Export B.V. dhe Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale të Shqipërisë, ministrit të Shtetit për Rindërtimin dhe Institutit të Shëndetit Publik, miratuar me aktin normativ nr. 3, datë 18.1.2021””, thuhet në dekret.

Ndërkohë kujtojmë se ky ligj u miratua më parë nga Kuvendi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *