Kreu i shtetit Ilir Meta ka reaguar për lirimin e të miturit Alvin Berisha, i cili ndodhej në një kamp kurd në Siri.

 

Meta ka postuar në profilin e tij në Facebook, një video nga momenti kur 11 vjeçari shfaqet me një çantë shpine, atlete të bardha e rroba sportive.

 

“Alvini i lirë, një lajm i mrekullueshëm dhe i shumëpritur nga të gjithë!”

 

Shpëtimi i Alvinit është bëri i mundur nga operacioni ndërkombëtar me bashkëpunimin e ngushte te qeverisë shqiptare, asaj italiane, forcave të policisë të dy vendeve dhe organizateve ndërkombëtare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *