Subscribe

Pas mjekëve e infermierëve dhe të moshuarve, radhën për t’u vaksinuar e kanë mësuesit.

 

Kryeministri Edi Rama deklaroi këtë të martë nga Durrësi se ky proces do të nisë në mes të këtij muaji. Ata do marrin vaksinat e AstraZeneca-s.

 

“Vijon vaksinimi i gjysheve dhe gjyshërve +80 vjeç. Drejt perfundimit vaksinimi i bluzave të bardha. Në mes të muajit nisim vaksinimin e mësuesve me 14 mijë dozat e para AstraZeneca”, tha Edi Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *