Subscribe

Kryeministri Edi Rama ka hedhur idenë qe ne shkollat publike shqiptare, nxënësit te mësojnë mbi kulturën fetare. Ky fakt sipas kreut te qeverise nuk do te cenoje laicitetin e sistemit arsimor, por do te shërbeje si nje arme e forte, për te mos u bere pre e propagandës se atyre qe kryejnë krime ne emër te zotit. Me tej kreu i qeverise theksoi se kjo nisme do te nise ne shkolla urbane dhe rurale dhe se tekstet do te jene te harmonizuara me institucionet ndërkombëtare.  Deklaratat Rama i beri gjate fjalës qe mbajti ne aktivitetin organizuar nga Komuniteti Mysliman për profetin Muhamed.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *