Mjekra është një ndër stilet më të vepruar që mund të përdoret nga shumë meshkuj për pamjen e tyre.  Me pak kujdes, mjekra mund të duket me të vërtetë bukur.

 

Për të gjithë meshkujt të cilët duan një pamje sa më të kuruar duhet të kenë parasysh;

 

Duhet të mbajnë dietë të shëndetshme

Rritja e qimeve ndodh kur merrni vitamina të mjaftueshme. Nuk keni nevojë që të hani ndonjë gjë të veçantë, vetëm sigurohuni që keni ekuilibër dhe po hani shëndetshëm, transmeton ksp. Peshku është i mrekullueshëm për rritjen e mjekrës.

 

Të bëjnë mjaftueshëm gjumë

Studimet kanë sugjeruar që mungesa e gjumit mund të ngadalësojë rritjen e mjekrës. Nëse dëshironi mjekër të mirë, sigurohuni që jeni duke bërë gjumë aq sa keni nevojë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *