Këto janë përgatitjet e fundit për emisionin më të ri që vjen nga 31 tetori në vizion plus. “Mesditë” është formati që rikthen edhe bukuroshen Anila Çela pas në kohë, këtë herë edhe më të sigurt për të ofruar informacionet më utilitare për publiku. Edhe pse një format i vjetër, Mesdita e këtij vitit vjen plot risi në konceptim. Në formatin që nuk do të mungojnë lidhjet direkte, temat më interesante të momentit apo edhe personazhet e botës së spektaklit brenda dhe jashtë studios, një rol të madh do ta ketë edhe publiku.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *