Presidenti Meta priti në një takim shefen e politikës së jashtme të BE-së, Mogherini e cila ndodhet në Tiranë në kuadër të Samitit të Brdo-Brijuni, më 9 dhe 10 maj.

Pas takimit Meta shkroi në profiling e tij zyrtar në facebook se vështirësite dhe sfidat mund të kapërcehen me dialog dhe bashkëpunim, duke nënkuptuar këtu nevojen për zgjidhjen e debateve të brendshme në vend.

Kreu I shtetit tha se integrimi europian është e vetmja rrugë drejt të ardhmes.

 

 

 

Kënaqësi të takohem me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Europian, Federica Mogherini.
Pavarësisht sfidave dhe vështirësive që mund të kapërcehen vetëm me dialog e bashkëpunim, integrimi europian është e vetmja rrugë përpara.
Prania e saj në Samitin e Brdo-Brijuni, tregues i rëndësisë që BE i jep bashkëpunimit rajonal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *