Një i ri shqiptar është marrë peng nga disa persona në Riom të Francës.

 

Dëshmitarët, të tronditur, thanë se rrëmbimi i 22-vjeçarit ndodhi para syve të tyre.

 

Ngjarja ndodhi pranë parkingut të një biznesi. Tre burra zbritën nga një makinë dhe tërhoqën me forcë shqiptarin brenda automjetit të tyre.

 

Një nga pistat që po hetohet është ajo e trafikut të drogës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *