Retrogradi i Mërkurit filloi në ditën e 1 prillit dhe i bën gjërat edhe më konfuze. Kjo ngjarje kozmike dihet se shkakton vonesa në udhëtime, ngatërrime komunikimi dhe probleme teknologjike. Mërkuri rregullon komunikimin, mendimet dhe teknologjinë në astrologji. Kur bëhet retrograde, duket se lëviz prapa në orbitën e saj, duke shkaktuar konfuzion dhe komplikime të mëdha.

Shenjat më të prekura:

Dashi

Duke u zhvilluar në shtëpinë tuaj të parë të vetes, pengesat, bezdisjet dhe konfuzionet për të cilat njihet Merkuri retrograd mund të ndikojnë në identitetin tuaj dhe mënyrën se si e shihni veten. Mundohuni të mos e teproni se kush jeni dhe çfarë përfaqësoni, pasi shumë pyetje do të çojnë vetëm në më pak përgjigje. Në vend të kësaj, përpiquni të ndiqni shkëlqimin dhe jepini vetes mundësinë që të jeni shumë gjëra të ndryshme në të njëjtën kohë.

Për shkak se kjo retrograde ndodh gjatë periudhës së eklipseve, ju po i afroheni edhe ndryshimeve të mëdha që ndikojnë në të ardhmen tuaj afatgjatë. Një eklips total diellor lind në Dashi më 8 Prill, duke sjellë një konvergjencë të çështjeve nga e kaluara juaj dhe premtime nga e ardhmja juaj. Ju ndërmerrni hapa për të bërë ndryshime të përhershme dhe drastike, por ju ende e dini se çfarë është këtu për të qëndruar dhe çfarë është gati për të shkuar. Vetëm koha do ta tregojë, kështu që lëreni konfuzionin e përkohshëm të Mërkurit retrogradë t’ju ndihmojë të shëroheni ndërsa drama e sezonit të eklipsit riformëson fatin tuaj

Virgjëresha

Mërkuri ndodh të jetë planeti juaj sundues, që do të thotë se çfarëdo që të ndodhë me Mërkurin, teknikisht ju ndodh juve. Këtë herë, Mërkuri do të sjellë një avantazh të errët dhe të humorit teksa kalon në shtëpinë tuaj të tetë të investimeve emocionale dhe financiare, duke ju bërë të mendoni për çështje të errëta ndërsa shlyeni borxhet nga e kaluara juaj. Ju madje mund t’i ktheheni biznesit të papërfunduar, duke rivlerësuar atë që jeni të gatshëm të shkëmbeni për atë që dëshironi.

Marrëdhëniet tuaja po ndjejnë gjithashtu tendosjen e kësaj retrograde. Në fund të fundit, ky retrograd ndodh tek Dashi, i cili sundohet nga Marsi, planeti i betejës dhe i pasionit. Dhe me Marsin që bashkon forcat me Saturnin te Peshqit më 10 Prill, ju po ndjeni presion shtesë kur bëhet fjalë për të bërë angazhime të qëndrueshme dhe për të kapërcyer periudha të vështira në marrëdhëniet tuaja.

Peshorja

Prilli do të jetë një nga muajt më tronditës të vitit 2024 për ju. Jeni në mes të një transformimi të thellë të brendshëm të vetes dhe ndërsa Merkuri fillon në shtëpinë tuaj të shtatë, shtëpinë e partneriteteve, më 1 prill, do t’ju detyrojë të mendoni edhe më me kujdes se si po ndryshon identiteti juaj sipas aleancat që bëni me të tjerët. Ndërsa ndodh ky retrograd, ju mund të përjetoni konflikte dhe ego në marrëdhëniet ekzistuese. Madje mund të rilidheni me njerëz nga e kaluara me të cilët keni ende çështje pezull. Marrëdhëniet kërkojnë kompromis dhe ju detyrojnë të lini vend për nevojat dhe interesat e dikujt tjetër. Ata kanë fuqinë të ndryshojnë rrjedhën e së ardhmes suaj dhe t’ju transformojnë në një person krejtësisht tjetër. Ky retrograd ndodh në mes të sezonit të eklipsit dhe më 8 prill, eklipsi total diellor në Dashi mund të ndryshojë tërësisht rrjedhën e marrëdhënieve tuaja. Vetëm koha do të tregojë se si do të zhvillohen këto ndryshime, por tani për tani, dijeni se asgjë nuk mund të mbetet e njëjtë. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *