Mëngjesi është dhe pjesa më e vështirë e ditës, ka raste kur ne shpesh ndihemi të lodhur edhe pas procesit të gjumit.

 

Ndodh shpesh që secili nga ne e ka të vështirë që të gjejë një arsye se pse ndihemi kështu por së fundmi duket se është gjetur një zgjidhje për këtë problem.

 

Më poshtë do të lexoni disa këshilla që ju vijnë në ndihmë për të eleminuar një lodhje të tillë.

 

Hani darkë tri deri në katër orë para se të shkoni në shtrat.

 

Sigurohuni që jeni duke fjetur mjaftueshëm.

 

Filloni të lëvizni sapo të zgjoheni.

 

Ekspozohuni përpara dritës natyrale sa më shpejt që të jetë e mundur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *