Mediat greke i kane bere jehone lajmit te arrestimit te ish-Ministrit te Punës dhe Çështjeve Sociale, Spiro Ksera. Duke theksuar origjinën e tij greke nga fshati Dervician, mediat ne vendin fqinj shkruajnë se ndaj Kseres, rendon akuza e abuzimit me pushtetin. Ish-ministri ne qeverinë Berisha, ka abuzuar me tendera publike ne organizimin e aktiviteteve per grupe sociale si romet dhe persona me aftësi te kufizuara. Ne shkrimet e tyre, mediat përmendin edhe largimin e Kseres nga Partia e Bashkimit per te Drejtat e Njeriut ne vitin 2009, përpara zgjedhjeve parlamentare dhe bashkimin e tij me PD-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *