Lëkundjet e tërmetit në Shqipëri është pasqyruar edhe në mediat ndërkombëtare.

 

Mediat raportojnë se lëkundjet e tërmetit në vendin tonë kanë qenë të frikshme dhe qytetarët janë tmerruar.

 

Për termetin me magnitude 5.8 ballë dhe dëmet e shkaktuara në Shqipëri veçanërisht në Tiranë dhe në Durrës kanë raportuar Reuters, Mirror, Express, Il Messaggero, etj.

 

Nga tërmeti i kësaj të shtune deri më tani janë raportuar 68 persona në Tiranë dhe në Durrës.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *