Subscribe

Në një kohë kur një gazetar saudit zhduket, një tjetër gazetare gjendet e vrarë, ndërsa të tjerë kërcënohen, media përballet me sfidat. Kështu ka ndodhur edhe me takimin e sotëm në fakultetin e Gazetarisë në Tiranë ku emra të njohur të media rrëfyen eksperiencat e tyre.

 

Panelit të ftuarve, iu bashkua edhe Tara Susman Pena, drejtuesja teknike e IREX.

 

Në Shqipëri ka shumë media po a e bën kjomë të mirë gazetarinë në vend. Unë mendoj që jo, pasi shumica e tyre luftojnë për ta publikuar lajmin të parën dhe nuk provojnë vërtetësinë. Më të mirë gazetarinë e bën interaktiviteti me publikun.

 

Të ftuarit diskutuan mbi këto sfida përballë të rinjve që kanë zgjedhur si profesion gazetarinë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.