Kosova vijon të përjetojë ditë të vështira për shkak të numrit të lartë të të infektuarve me koronavirus, por edhe të vdekurve.

Vetëm në 24 orët e fundit, Kosova ka konfirmua pozitivë 250 persona, nga 454 të testuarit. Ndërsa pacientët që kanë humbur jetën janë shtatë.

Qysh prej muajit mars kur nisi pandemia atje, Kosova numëron 256 viktima dhe 9.049 të infektuar.

Nga ana tjetër, në orët e fundit ka patur edhe numër të lartë personash të shëruar: 126.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *