Subscribe

Thjeshtohen procedurat për legalizimin e banesave dhe objekteve te tjera. Per marrjen e certifikatës se pronësisë, tashme qytetaret duhet te regjistrohen dhe te aplikojnë prane zyrave te Aluizn-it dhe jo me ne hipoteke. Ky shërbim i ri nis nga dita e hene. Drejtori i përgjithshëm i Aluzni-t Artan Lame dhe ai i hipotekës Ilirjan Muho kane sqaruar risitë dhe lehtësitë e procesit. Per muajin shtator zyrat e Aluiznit pritet te shqyrtojnë 5 mije aplikime per legalizime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *