Zëvendës kryeministri Erion Braçe falënderoi Gramoz Ruçin për gjithçka ai ka bërë për të, pas vendimit të tij për t’u tërhequr nga jeta politike.

 

Braçe kujtoi në “Facebook” se Ruçi i ka hapur derën e partisë në moshë të re dhe i ka qëndruar pranë në ditët më të errëta të politikës.

 

“Të jam mirënjohës Gramoz Ruçi! Për gjithçka në këto 30 vite; për gjithçka në 28 vitet e mia brenda tyrel për derën e hapur që 20 vjeç, kujdesin, këshillën, nxitjen, komunikimin, kurajon e injektuar, nderin e dinjitetin e mësuar; mbështetjen veçanërisht në ditët e errëta e të vështira të 1996, 1997 e më tek, për t’u rritur e bërë njeri mbi të gjitha, socialist e fitues! Nuk do të jetë kurrë njësoj pa ty në paqe e betejë!”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *