15 klandestine jane kapur ne zonen e Karaburunit, konkretisht në gjirin e Bristanit.

Klandestinët përgatiteshin për te shkuar me gomone drejt Italisë.

Paraprakisht mesohet se ata jane nga Siria.

Delta Forca e Vlorës ka bërë shoqërimin e tyre drejt drejtorisë së policisë së Vlores dhe janë duke u marre në pyetje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *