Një jaht me 11 persona në bord ka mbetur i bllokuar në Gjirin e Gramës në Vlorë.

 

Një defekt teknik në jaht dhe dallgët e larta dyshohet se pamundësojnë lëvizjen e jahtit.

 

Për këtë arsye është lëshuar sinjali SOS për të kërkuar ndihmë.

 

Policia Kufitare dhe Roja Bregdetare ndodhen në vendin e ngjarjes për të ndihmuar në zhbllokimin e situatës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *