Zgjati gati 3 orë protesta kombëtare kunder rritjes se cmimeve te ushqimeve dhe karburantit.

Mijera qytetare u mblodhen para kryeministrise rreth ores 11:00 dhe me pankarta ne duar apo duke folur para turmes dhane mesazhe per kryeministrin Rama dhe qeverine.

Rreth ores 14:00 qytetaret nga Tirana dhe rrethet nisen te shperndahen.

Vetem nje grup per dhjetera persona, kryesisht te rinj u spostuan tek Drejtoria e Policise duke kerkuar aty lirimin e protestuesve qe jane ndaluar pas protestave te fundit qe jane mbyllur me bllokime rrugesh dhe perplasje me policine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.