Mbledhja e pare e kryesisë se Partisë Socialiste pas përfundimit te pushimeve verore i është kushtuar strukturave te partise dhe anëtarësimeve te reja. Tashme qe nga zgjedhjet na ndajnë vetëm 9 muaj fokusi i mbledhjes se drejtuar nga kryetari i PS Edi Rama, ishte organizimi i strukturave per te qene gati per betejën e qershorit te ardhshëm. Zëvendëskryeministri Niko Peleshi pas mbledhjes, sqaroi se eshte diskutuar edhe procesi i anëtarësimeve te reja ne parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *