Subscribe

Kryeministri Edi Rama, ish-ministri i brendshëm Sajmir Tahiri, ministri Fatmir Xhafaj, ish-drejtori i përgjithshëm i policisë Haki Cako e deri tek oficeri i policisë Dritan Zagani do te raportojnë ne Komisionin Hetimor te ngritur me kërkese te opozitës per fenomenin  kanabisi.

 

Kryetari i komisionit hetimor Edi Paloka, ka prezantuar pikat kryesore ku do shtrihet hetimi dhe funksionaret qe do merren ne pyetje

 

Nga ana tjetër socialistet kane kërkuar qe problematika e kanabisit te hetohet qe nga viti 1995, duke thirrur ish-kryeministrin Berisha e ish-presidentin Nishani.

 

Te gjitha këto propozime pritet te miratohen ne mbledhjen e ardhshme, kur te votohet plani i hetimit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *