27 nëntori do të bëjë bashkë në Tiranë, parlamentarët e Shqipërisë dhe Kosovës.

 

 

Mbledhja e parë e përbashkët do të zhvillohet në Sallën e Seancave Plenare të Kuvendit të Shqipërisë.

 

 

Në këtë veprimtari do të përshëndesin Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, znj. Lindita Nikolla, Kryetari i Kuvendit tëKosovës, z. Glauk Konjufca, Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama, Kryeministri i Kosovës, z. Albin Kurti, ministra të Qeverisë së Shqipërisë dhe të Qeverisë së Kosovës dhe kryetarë të grupeve parlamentare  të Kuvendit të Shqipërisë dhe Kuvendit të Kosovës.

 

Axhenda e plotë: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *