Alpinistët shpesh cilësohen dhe si personat më të guximshëm në veprimet e tyre.

 

Një alpinist 47-vjeçar gjatë vizitës së tij në disa zona malore në Angli, ka vendosur që të dalë jashtë një masivi shkëmbinjsh të lartë 400 metra, me qëllimin e vetëm për të bërë disa foto.

 

Mike Hutton qëndroi mbi re, i kapur për shkëmbin që ndodhet në Peak Distrikt të Anglisë.

 

Para se të ngjitej në pjesën e thepisur, ai e vuri kamerën përballë, që kishte në kuadër hapësirën ku ai do të lëvizte. “Kam disa vite që i mbledh të gjitha elementet, për të bërë një fotografi të përkryer dimërore”, ka thënë Hutton.

 

Veprimi tij është pëlqyer shumë, por nuk rekomandohet të provohet prej të tjerëve, pasi ai është alpinist profesionist

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *