Gjykata e Durrësit caktoi masën e sigurisë arrest me burg për Bedri Hakën, të dyshuarin kryesor për vrasjen e Leonard Muratajt ne nëntor të 2014. Haka u ndalua dy ditë më parë në Nikël të Krujës, ndërkohë që gjatë seancës familjarët pretenduan se arrestimi i te afërmit te tyre është i paligjshëm. Haka, një prej anëtarëve të “Bandës së Niklës” ishte shpallur në kërkim si autori i dyshuar i vrasjes së Muratajt. Prokuroria dyshon se krahas kësaj ngjarje, Haka është i përfshirë dhe në të tjera krime në Durrës e Krujë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *