Ministri i Mjedisit, Lefter Koka, ka pritur ne Tirane, homologun e tij gjerman Stefan Enzel. Ministri Koka e ka njohur zyrtarin e qeverise gjermane me nismat ligjore qe ka ndërmarre Shqipëria ne fushën e mjedisit dhe klimës. Sipas zotit Koka, Shqipëria ka dorëzuar para afatit, planin kombëtar te masave qe synon reduktimin me 11 % te gazeve me efekt sere deri ne vitin 2030. Nga ana e tij, ministri gjerman shprehu vlerësime per punën e bere, ndërsa siguroi se Gjermania, do te ofroje ekspertize per Shqipërinë ne fushën mjedisore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *