Ministri i Jashtëm italian, Luigi Di Maio ka mbërritur paraditen e kësaj të premteje në Tiranë, ku do të marrë pjesë në një tryezë të organizuar nga Ministria e Drejtësisë

Fokusi i takimit do të jetë lufta kundër korrupsionit dhe reforma në drejtësi.

“Sapo mbërriti në Shqipëri për një vizitë institucionale Ministri i Punëve të Jashtme dhe i Bashkëpunimit Ndërkombëtar, Luigi Di Maio. Në program takime me autoritetet shqiptare dhe një tryezë e rrumbullakët me Ministren shqiptare të Drejtësisë, Etilda Gjonaj, me temë ‘Lufta kundër korrupsionit dhe reforma në drejtësi si një shtysë për rritjen ekonomike të Shqipërisë’”, shkruan ambasada italiane në Tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *