Mbërrijnë në Aeroportin “Nënë Tereza” 11,700 doza të tjera të vaksinës Pfizer.

 

Kryeministri Edi Rama bëri me dije se mbrëmjen e kësaj të marte në Shqipëri kanë ardhur 7,020 doza nga kontrata e qeverisë  shqiptare me kompaninë Pfizer dhe pjesa tjetër 4,680 nga marrëveshja me Bashkimin Europian.

 

“11,700 doza të tjera të vaksinës Pfizer sapo kanë mbërritur në Shqipëri – pjesë e kontratës së qeverisë me kompaninë Pfizer 7020 dhe një sasi e parë 4680 nga mbështetja e Bashkimit Europian.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *