Policia e Durrësit ka proceduar penalisht dhe administrativisht një shtetase që mbante hapur lokalin e saj, me muzikë, gjatë orës policore.

 

Shtetasja E. S., nuk i është bindur urdhrit të punonjësve të Policisë, për mbylljen e lokalit.

 

Gjithashtu, për këtë shtetase është vendosur masa administrative 1.000.000 lekë, për ushtrim aktiviteti në kundërshtim me Aktin Normativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *