Ministria e punëve të Jashtme organizon ditën e mërkurë Konferencën e Ambasadoreve, një takim i vlerësuar i rëndësishëm për diplomacinë shqiptare. Në këtë takim janë të ftuar rreth 350 diplomatë nga vende të huaja. Në ditën e parë të këtij takimi, pas fjalës së ministrit të Jashtëm Ditmir Bushati, do të jetë shefi i diplomacisë italiane Paolo Gentiloni, i cili do të flasë mbi ngjarjet më të fundit diplomatike në Europë dhe rajon.
Në takimin treditor, do të flitet mbi sfidat që përballet kontinenti i vjetër, duke nisur nga BREXIT, çështjet e sigurisë dhe të proceseve integruese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *