Ndërsa Parlamendi do të zhvillojë sot seancën e parë plenare, pa pranin e pjesës më të madhe të opozitës, ku do të miratojë dhe axhendën e punimeve tre javore, të martën do të mblidhet Komisioni Hetimor për shkarkimin e presidentit Meta.

 

Mbledhja e Komisioni do të zhvillohet në orën 12:00 ndërsa do të miratohet procesverbali I datës 15 korrik dhe plani hetimor.

 

Gjatë kësaj mbledhjeje pritet të diskutohen edhe përgjigjet e ardhura nga institucionet e vendit siç janë; KQZ, policia, prokuroria apo dhe nga Kolegji Zgjedhor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *