Halloween tashmë është kthyer në një festë vjetore që festohet çdo  vit më 31 tetor.

 

Kjo festë për herë të parë është mbajtur në kohërat e lashta të fisit kelt të Samhainit, kur njerëzit ndiznin zjarre të mëdha dhe vishnin kostume për të shmangur fantazmat.

 

Kjo tashmë është një festë të cilës nuk i është shmangur as shoqëria shqiptare dhe personazhet vip të saj.

 

Përmes fotove do të shikoni disa nga maskimet që vipat kanë bërë në këtë ditë.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *