Gjykata e Apelit ka ndryshuar masat e sigurisë për 4 personat që janë arrestuar për mashtrimet me mikrokreditë.

Apeli ka nxjerrë nga qelia Albert Gegën dhe Edmond Maton. Në detyrim paraqitje janë lënë edhe Alketa Tanushi dhe Jorsida Dervishi, të cilat ishin përmbaruese gjyqësore.

Ndërsa 6 personat e tjerë të përfshirë në këtë skemë janë lënë në qeli.

Mbi kërkesën e Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë te Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë, është zhvilluar gjykimin lidhur me caktimin e masës së sigurimit “arrest në burg”, ndaj shtetasve me iniciale A. D, A. G, E. M, A. M, A. K dhe A. T, si dhe caktimin e masës së sigurimit “arrest në shtëpi”, ndaj shtetasve me iniciale K. F, E. I dhe J. D, të  dyshuar për kryerjen e veprës penale të “Shpërdorimit të detyrës”, parashikuar nga neni 248 të Kodit Penal”, njofton Gjykata e Apelit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *