Policia ne bashkëpunim me forcat e rendit dhe FNSH vijojnë të qëndrojnë në gatishmëri përgjatë gjithë vijës së gjelbër me kufirin grek. Krahas Kapshticës, janë shtuar kontrollet edhe ne liqenin e Prespës ne zonën e Goricës. Forcat e kufirit patrullojnë me skaf ne vijën liqenore që ndan Shqipërinë me Greqinë, e cila mund te jete një rrugëkalim i mundshëm për refugjatët sirianë. Krahas postblloqeve në Zëmblak dhe Bilisht, një patrullë policie është në lëvizje nga kryqëzimi i Zëmblakut deri në fshatin Pustec bëjnë me dije burime brenda Drejtorisë Rajonale të Kufirit.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *