Gjykata e Shkodrës dënon me burgim të përjetshëm Miklovan Parubin për masakrën e kryer në Dajc 2 vitë më parë.

 

Miklovan  Parubi u shpall fajtor për vrasjen e dy personave dhe plagosjen e katër të tjereve.

 

Gjykata dënoi me 3 vjet burg edhe Marcel Shpijatin si bashkëpunetor në këtë ngjarje te rëndë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *