Riaktivizohet përsëri zjarri në malin e Dukatit.

Flakët kanë djegur dhe shkrumbuar mbi dhjetëra hektare shkurre dhe ferra.

Vetëm një natë më parë ( të premten) forcat zjarrfikëse luftuan me flakët në këtë zonë,edhe pse në një terren të vështirë.

Efektivët janë ende në vendngjarje.

Kjo është hera e tretë që kjo vatër zjarri riaktivizohet në këtë zonë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.