Hailey Baldwin është shfaqur për të konfirmuar se ajo dhe Justin Bieber janë martuar duke ndryshuar emrin e saj Instagram për Hailey Bieber.

 

Justin gjithashtu ndan një fotografi të çiftit së bashku me titullin: “Gruaja ime është e mrekullueshme”.

 

Modelja 21-vjeçare dhe superstari i pop-it u raportuan se u martuan në fshehtësi në shtator.

 

Hailey, e cila ka 15.4 milionë ndjekës, ka ndryshuar si dorezën ashtu edhe bio-n e saj.

 

Kishte thashetheme se çifti ishte martuar në New York dy muaj më parë, por Hailey e mohoi atë në atë kohë.

 

Ajo dhe Justin, 24 vjeç, njoftuan angazhimin e tyre në korrik. Justin ka shkruajtur në Instagram: “Hailey Unë jam shumeeee i dashuruar me ju!/BBC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *