Dhjetëra qytetarë dhe përfaqësues të shoqërisë civile marshuan këtë të diel në tiranë kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave, duke marrë shkas nga rasti i 13-vjeçares së abuzuar në Kavajë.

 

Të pranishmit shprehen solidarizimin me të miturën nëpërmjet një marshimi të heshtur.

 

Nën moton “nuk luhet përdhunimesh”, ata përshkuan segmentin nga Ministria e Arsimit drejt Drejtorisë se Policisë se kryeqytetit.

 

Në mbrojtje të vajzave dhe grave të dhunuara. Afro një javë më parë u publikua skandali në Kavajë ku një vajzë 13 vjeçe ishte abuzuar seksualisht nga disa persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *