Subscribe

E ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, Këngëtarja e njohur Marsela Çibukaj duke folur për zhvendosjen online që po pësojnë të gjitha industritë në mënyrë që të vijojnë të jenë në treg në situatën e pandemisë, është shprehur në shaka, se do provojë t’i shkruajë edhe legjendës Elton John për një koncert online.

“Unë do provoj t;I shkruaj dhe Elton Jonh, nëse ka dëshirë dhe ai, apo Tina Turner, Nëse kanë dëshirë të lidhen me Selitën këtu në Tiranë, të bëjmë një koncert online, pse jo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *