Subscribe

Artan Lame nga Korça ka ripërsëritur qëndrimin se në 30 vite shteti shqiptar nuk ka arritur të përfundoi procesin kalimtar të pronësisë së tokës.

 

Është në turpin e shtetit shqiptar qe nuk është mbyllur si proces.

 

Duke u ndalur tek ligji i ri, i cili i jepte mundësi qytetarëve të deklaronin se nuk kishin përfituar aktin e marrjes së tokës në pronësi, Lame u shpreh se do të priten materialet nga të gjithë bashkitë për të parë më pas mundësinë e një shtyrje tjetër të afatit.

 

E në fund Lame, duke u ndalur tek rasti i Vlorës, është pyetur nëse ka pasur kërcënime e presione apo jo.

 

Ka pasur presione nga më i vogli dhe në me i madhi pasi ka individë që presin mbi 20 vite për të marrë lejen e legalizimit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *