Pas disa dite protestash, mbyllen me marrëveshje negociatat e perfaqesise se tregtarëve me kryebashkiakun e Tiranës Erion Veliaj, mbi rishikimin e taksave vendore. Palët ranë dakord mbi taksen e tavolinës, e cila është zeruar dhe për muajin janar-shkurt do të paguhet mbi bazën e tarifave të vjetra. Ndërsa për taksën e hapësirës publike, është vendosur që të bëhet një hartëzim i Tiranës, duke e ndarë atë në zona. Kryebashkiaku Veliaj konfirmoi arritjen e kompromisit.  Ndërkohe me herët shoqata e tregtareve ankimoi çështjen ne Gjykate Administrative, ku kërkon shfuqizimin e taksave te reja vendore.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *