Subscribe

Kuvendi zhvillon sot seancë plenare ku në rend të ditës është diskutimi për 2 raporte dhe një pr/ligj.

 

Në Kuvend do të shqyrtohet raporti i veprimtarisë së Autoritetit të Medieve Audiovizive për vitin 2021.

 

Gjithashtu sot pritet të diskutohet raport i veprimtarisë të Institutit të Statistikave për vitin 2021.

 

Kuvendi gjithashtu do të diskutojë edhe projektligjin “Për miratimin e marrëveshjes për administrimin e nënzonave të trashëgimisë kulturore dhe peizazhit kulturor, pjesë e Parkut Kombëtar të Butrintit, ndërmjet Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit për Menaxhimin e Butrintit”.

 

Ndërsa në orën 18:00 do të zhvillohet seanca plenare për zhvillimin e votimit të dytë për zgjedhjen e Presidentit të Republikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *