Marion Cotillard u shfaq si kurrë më parë në shfaqjen e modës së  Valentinos në Javën e Modës në Parisit Pranverë / Verë 2018 në Paris, Francë.

 

Aktorja 42-vjeçare ka lyer flokët e saj të verdha disa ditë më parë! Çfarë mendoni për pamjen e aktores franceze?

Gjithashtu, në shfaqje ishin Robin Ëright dhe djalin  saj Hopper Penn, Olivia Palermo dhe Johannes Huebl dhe motrat Haim – Alana Haim, Danielle Haim dhe Este Haim.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.